Putovanja

Sa MIPEGO agencijom, švajcarskim ekspertom za putovanja u Beogradu, vaši snovi će uskoro postati stvarnost. Poverite nam Vaše odmor – a mi vam garantujemo nezaboravne trenutke putovanja. Naši zaposleni su iskusni stručnjaci za putovanja koji osiguravaju optimalno planiranje i rezervacije aranžmana, letova i hotela i nude vam najbolju vrednost za novac. Ostvarite svoje snove sa MIPEGO agencijom.

Naporno ste radili za svoj odmor. Nemojte rizikovati neprijatna iznenađenja kada organizujete i rezervišete svoj aranžman ili hotel. Naši stručnjaci za putovanja u sektoru odmora i sami su mnogo putovali i imaju mnogo iskustva. Nude vam inspiraciju i ključnu dodatnu vrednost: znaju gde su najusamljenije plaže, najbolji restorani i klubovi. Iskoristite dragoceno, jedinstveno insajdersko znanje. Kroz našu odličnu svetsku mrežu, možemo da organizujemo sve što želite – uključujući karte za koncerte, mjuzikle ili posete muzejima. Zahvaljujući bliskoj saradnji sa avio-kompanijama i hotelima, kao i sa lokalnim partnerima, garantujemo vam bezbrižno iskustvo po najboljim uslovima.

MIPEGO rezerviše letove i hotele za vaš kratki odmor, porodični odmor, putovanja gradom, luksuzni odmor, ekskluzivnu turneju ili neobično tematsko putovanje. Biće nam zadovoljstvo da sa vama organizujemo Vaše putovanje oko sveta.

Mi ćemo se pobrinuti za sve i ispuniti Vaše lične želje. U ogromnom spektru turističkih ponuda naći ćemo baš pravu i relevantnu stvar za vas. Tako da možete da sednete i opustite se, jer ste sigurni da kvalitet naše ponude tačno odgovara vašim očekivanjima.

 

 

Naše usluge

  • Individualno savetovanje od našeg stručnjaka za putovanja u sektoru putovanja za odmor
  • Detaljna priprema vašeg ličnog predloga putovanja
  • Od savetovanja do rezervacije 
  • Pregovaranje o optimalnim uslovima putovanja
  • Detaljna dokumentacija za putovanje
  • Informacije o viznom režimu
  • Neposredne informacije o kratkoročnim promenama
  • Lični saveti vašeg stručnjaka za putovanja u sektoru odmora