Putovanja

Sa MIPEGO agencijom, švajcarskim ekspertom za putovanja u Beogradu, vaši snovi će uskoro postati stvarnost. Poverite nam organizaciju vašeg odmora – a mi vam garantujemo nezaboravne trenutke putovanja. Naši zaposleni su iskusni stručnjaci za putovanja koji osiguravaju optimalno planiranje i rezervacije letova, hotela i transfera i nude vam najbolju vrednost za novac. Ostvarite svoje snove sa MIPEGO agencijom.

Naporno ste radili za svoj odmor. Nemojte rizikovati neprijatna iznenađenja kada organizujete i rezervišete svoj aranžman ili hotel. Naši stručnjaci za putovanja u sektoru odmora i sami su mnogo putovali i imaju mnogo iskustva. Nude vam inspiraciju i ključnu dodatnu vrednost: znaju gde su najusamljenije plaže, najbolji restorani i klubovi. Iskoristite dragoceno, jedinstveno insajdersko znanje. Kroz našu odličnu svetsku mrežu, možemo da organizujemo sve što želite – uključujući karte za koncerte, mjuzikle ili posete muzejima. Zahvaljujući bliskoj saradnji sa avio-kompanijama i hotelima, kao i sa lokalnim partnerima, garantujemo vam bezbrižno iskustvo po najboljim uslovima.

MIPEGO organizuje i rezerviše letove i hotele za vaš kratki odmor, porodični odmor, putovanja gradom, luksuzni odmor, ekskluzivnu turneju ili neobično tematsko putovanje. Biće nam zadovoljstvo da sa vama organizujemo Vaše putovanje oko sveta.

Mi ćemo se pobrinuti za sve i ispuniti Vaše lične želje. U ogromnom spektru turističkih ponuda naći ćemo baš pravu i relevantnu stvar za vas. Tako da možete da sednete i opustite se, jer ste sigurni da kvalitet naše ponude tačno odgovara vašim očekivanjima.

Da li ste avanturista, ljubitelj kulture, tražitelj mira, ljubitelj prirode, surfer, golfer, gurman, ljubitelj arhitekture ili mornar? Prestanite da sanjate o odmoru na Karibima ili Maldivima. Takođe pronalazimo pravi brod i pravu ponudu krstarenja za vas kada su krstarenja u pitanju.

 

Naše usluge

  • Individualno savetovanje od našeg stručnjaka za putovanja u sektoru putovanja za odmor
  • Detaljna priprema vašeg ličnog predloga putovanja
  • Kompletna organizacija putovanja: od savetovanja do rezervacije avio karte i hotela, transfera, aktivnosti itd.
  • Pregovaranje o optimalnim uslovima putovanja
  • Detaljna dokumentacija za putovanje
  • Informacije o viznom režimu
  • Neposredne informacije o kratkoročnim promenama
  • Lični saveti vašeg stručnjaka za putovanja u sektoru odmora
Letovanje

Letovanje

Nudimo Vam letovanje koje je baš za Vas. Bilo da je "all inclusive", sa porodicom, aktivno ili mirno u luksuznom hotelu, kod nas ćete pronaći pravi…

Pročitajte više
Daleke destinacije

Daleke destinacije

Putovanja na daleke destinacije sa MIPEGO agencijom su mnogo više od odmora i opuštanja

Pročitajte više
Gradovi sveta

Gradovi sveta

Očekuju Vas najuzbudljiviji gradovi, do kojih možete lako doći avionom

Pročitajte više