• Home
  • Incentive & Events

Incentive & Events

Za Vas koncepiramo, organizujemo i realizujemo incentive i event putovanja, privatne rođendanske proslave, ali i klasične konferencije, sastanke i kongrese. Zajedno sa vama razvijamo projekat Vašeg putovanja i događaja. Tako da ćete garantovano inspirisati učesnike. Naši konsultanti imaju ogromno iskustvo i dobićete jedinstvene predloge – po vašoj meri. 

 

Incentive-Putovanja - Inspirišite i motivišite

Sa incentive putovanjem možete da se zahvalite svojim zaposlenima i poslovnim partnerima na lični način za njihova izuzetna dostignuća. Incentives jačaju timski duh i podstiču one koji su uključeni da postignu vrhunske rezultate. Bilo da su prizemne ili ekskluzivne – naše ideje iznenađuju, oduševljavaju i inspirišu. Mogućnosti sa nama su velike.

 

Događaj sa velikim emocijama

„Veliki Getsbi“ – Zašto ne proslavite jubilarni rođendan ili godišnjicu kompanije tako raskošno kao što je mladi, misteriozni multimilioner iz romana F. Scott Fitzgerald i slavio na Long Ajlendu u blizini Njujorka u bučnim dvadesetim? Priredićemo savršenu „Getsbijevu žurku“ za vas – u ekskluzivnom prostoru. Osvojite sa brojem 10 za stolom za rulet ili isprobajte svoj srećni broj. Sve ovo je praćeno kulinarskim užicima na najvišem nivou. Pod zvezdanim nebom nema želje koja se ne može ispuniti.

MIPEGO organizuje inspirativne događaje i postavlja fantastična iskustva za kompanije i privatna okupljanja. Organizujemo jubileje kompanije i privatne proslave na jedinstven način. Naši konsultanti biraju posebne prostore i osmišljavaju željenu dramaturgiju za vaš događaj. Upoznajte našu ponudu i kontaktirajte nas za neobavezujući sastanak. Biće nam drago da Vas lično posetimo.

 

Seminari i kongresi - Radite opušteno i posle uživajte

Bilo da se radi o konferenciji ili međunarodnom kongresu – organizacija vašeg događaja je u pravim rukama sa našim konsultantima. MIPEGO pronalazi i rezerviše za vas pravi hotel za konferencije ili seminare sa odgovarajućim salama za sastanke i željenom tehnologijom, organizuje letove i transfere, registruje učesnike, smešta ih u odgovarajući hotel i traži željeni restoran.

Naše usluge

  • Organizacija i rezervacija događaja i putovanja
  • Organizacija događaja za klijente, jubileja i timskih putovanja, proslave
  • Planiranje i sprovođenje sastanaka, konferencija i konferencija širom sveta
  • Razvoj ideje do detaljnog planiranja i sprovođenje na licu mesta
  • Preuzimanje pregovora o ugovoru sa uključenim partnerima i dobavljačima
  • Lično upravljanje projektima 
  • Podrška vašeg ličnog konsultanta, ako želite i tokom događaja
Poseta vinarije

Poseta vinarije

 Okupite se kako bi zajedno dali pozitivan doprinos vanradnim aktivnostima.

Pročitajte više
Grupno putovanje u Valensiju

Grupno putovanje u Valensiju

Najbolja iskustva u Valensiji. 

Pročitajte više
Veliki Getsbi

Veliki Getsbi

Da li ste ikada poželeli da prisustvujete glamuroznoj proslavi u stilu dvadesetih?

Pročitajte više