Retreat

Uđite u svet luksuza i transformacije gde možete da podmladite svoje telo, um i dušu i usredsredite se na ono što je važno. Recite zbogom užurbanosti svakodnevnog posla i uronite u inspirativnu atmosferu koja Vas stimuliše da razmišljate i promovišete svoj proces ličnog rasta. Naši "Retreat-Programi" su skrojena za vizionarske preduzetnike, inovativne lidere i ličnosti koje traže odmor od svakodnevnog života i žele da razviju svoj puni potencijal.

Doživite ne samo prostore svetske klase i luksuzni smeštaj, već i dubinske radionice, vizionarske razgovore i transformativne mogućnosti umrežavanja u našim ekskluzivnim odmaralištima. Pratimo Vas na Vašem putovanju da otkrijete nove perspektive i dalje razvijete svoje veštine kako biste se vratili svom svakodnevnom profesionalnom i ličnom životu ojačani i sa proširenom svešću.

"Najveće putovanje koje ćete ikada preduzeti je putovanje do sebe."
 

Business Retreat

Na povlačenju za lidere (Business Retreat) imate jedinstvenu priliku da se povučete iz svakodnevnog poslovanja i uronite u inspirativno okruženje i razvijete liderske sposobnosti.

Imate pravo da budete lider u svim oblastima života - bilo u profesionalnoj karijeri ili privatnom životu. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da doživite duboku transformaciju i krenite na nezaboravno putovanje do svoje najbolje verzije. U dubokoj vezi sa prirodom i samim sobom u atmosferi razmišljanja, možete proceniti svoje vrednosti i ciljeve, steći nove perspektive i donositi strateške odluke.

Povlačenje za lidere takođe nudi priliku da razmislite o sopstvenom balansu između posla i privatnog života. Možete ojačati sopstvenu otpornost, poboljšati svoje zdravlje i blagostanje i na taj način povećati svoje performanse na duži rok. Uravnotežen odnos između profesionalnih zahteva i lične regeneracije je ključ održivog uspeha.

Iskoristite priliku da unapredite svoju kompaniju, budite inspirisani i razvijte svoj puni liderski potencijal. Poslovni odmor vam nudi neprocenjivu dodatnu vrednost za samo-vođenje, strateško razmišljanje, vredne mogućnosti umrežavanja, transformativni sadržaj i lični razvoj. Budite spremni da prihvatite izazove, proširite svoje granice i otkrijte nove horizonte za svoj uspeh.
 

De-Stress Retreat

Pod stresom smo više nego ikada ranije. Stres može učiniti imuni sistem manje efikasnim, povećati rizik od koronarnih problema poput visokog krvnog pritiska i ima druge fizičke nuspojave poput glavobolje, mučnine, nesanice, čak i stvari kao što su bol u leđima ili anksioznost i depresija mogu biti povezane sa nekontrolisanim stresom.

Smanjenje stresa i anksioznosti u vašem svakodnevnom životu izuzetno je važno za održavanje Vašeg opšteg zdravlja, jer između ostalog može poboljšati Vaše raspoloženje, ojačati imunološku funkciju i omogućiti Vam da budete produktivniji.

Sa De-Stress retreat-om možete naučiti kako da se bolje nosite sa stresom, kako da reagujete na stresne situacije i kako da ga iskoristite da biste smanjili pritisak. Negujući samosvest i razmišljanje kroz program za oslobađanje od stresa.

De-Stress Retreat ima za cilj da vas opremi sa veštinama i načinom razmišljanja koji su vam potrebni za bolje suočavanje sa stresom, poboljšanje opšteg blagostanja i održavanje zdravijeg uravnoteženog života.
 

Team Retreat

Timski odmori su inspirativni, privlačni načini za ponovno povezivanje i stvaranje novih inovacija. Radni odmori pružaju preduzećima priliku da pokažu članovima tima da su cenjeni na lokaciji koja podstiče razmišljanje i obnovu. Timski odmor je aktivnost osmišljena da poveća druženje tima, pruži obuku i timu i omogući timu da se zajedno zabavlja. Oni nude priliku da okupe ljude van kancelarije, poboljšaju komunikaciju, inspirišu timski rad i podignu moral kompanije.

Team Retreat je fokusiran na mogućnost da se članovi vašeg tima dodatno povežu i povežu jedni sa drugima, da se opuste i uživaju u prirodi. Distanciranje sebe od užurbanosti radnog dana omogućava veće povezivanje.
 

Personal Retreat

Lični odmor pruža priliku da se udaljite od svakodnevnog života i zahteva i da stvorite prostor za dublje povezivanje i razmišljanje. Povlačenja pružaju priliku za razmišljanje, resetovanje i punjenje energije, a to je neprocenjivo kada je u pitanju stvaranje života koji se oseća ispunjavajući. Kroz ovo iskustvo možete se uskladiti sa onim ko ste, šta cenite i vizijom koju imate za svoj život i rad.

Sa ličnim povlačenjem dobićete vremena da se zaustavite i preispitate aspekte svog postojanja. Dobićete vremena i prostora da započnete proces postavljanja pitanja ko ste, koja je vaša svrha, koje su vaše strasti u životu i kako možete da krenete ka novom razumevanju brige o sebi.

Ova povlačenja su dizajnirana da donesu promenu u vašem životu i mesto gde ćete napraviti pomak. Biće tu edukacija o samorazvoju, tehnike dobrobiti, joga, otvorena diskusija i podrška koja će vam pomoći da pronađete uporište u samostalnom radu.

Iskoristite priliku da napravite životnu pauzu, otključate svoj potencijal i stvorite život koji želite da živite. Personal Retret Vam nudi neprocenjivu dodatnu vrednost za kvalitet Vašeg života, transformaciju navika i  lični razvoj. Budite spremni da prihvatite izazove, proširite svoje granice i otkrijte nove horizonte za svoj uspeh.

 

 

Retreat u Crnoj Gori

Retreat u Crnoj Gori

Ašuma se prostire na 10 hektara i smeštena je u dolini a okružena planinskim vrhovima Lovćena

Pročitajte više
Retreat na Rtnju

Retreat na Rtnju

Napunite svoju energiju na najmoćnijem energetskom mestu u Srbiji.

    Pročitajte više
    Retreat na Mećavniku

    Retreat na Mećavniku

    Doživite detoksikaciju na planini Tari

    Pročitajte više