24 sata gastronomsko iskustvo i čarolije vatre
  • Home
  • News
  • 24 sata gastronomsko iskustvo i čarolije vatre

24 sata gastronomsko iskustvo i čarolije vatre

Doživite vatru na Fruškoj Gori sa jednim od najpoznatijih svetskih šefova, sa oko 1000 kuvarskih filmova

Fruška Gora ognjište predstavlja osveženje na domaćoj kulinarskoj sceni, pre svega, svojim inovativnim konceptom nazvanim Dinamično gastronomsko iskustvo. Ovaj koncept podrazumeva male grupe gostiju kako bi naši šefovi mogli, kroz direktnu interakciju, da posvete pažnju svakom gostu i da podele neke od svojih kulinarskih tajni sa njima. U objektu ćete jesti jela sa vatre koja će naši iskusni šefovi spremati pred Vama i za Vas. Namirnice koje koristimo vrhunskog su kvaliteta, iz domaćeg i lokalnog uzgoja, a priprema na vatri garantuje dodatni kvalitet. Meni se sastoji od inovativnih, originalnih jela. Pošto je iskustvo dinamično, sve se odigrava u zabavnoj, neformalnoj atmosferi, uz druženje sa našim šefovima. Naš logo je vatra koja simbolično predstavlja stalno kretanje i promenu, a baš takvi smo i mi: uvek drugačiji, uvek inovativni.

Da bi gastronomsko uživanje bilo potpuno, imaćete na raspolaganju, osim restoranskog dela, i prenoćište, veliko dvorište sa restoranom na otvorenom, saunu i bazen. Za hladnije dane, tu je udoban i topao enterijer, u kojem se nalazi restoran, foaje za druženje i sobe.

Na ovom divnom mestu, moguće je uz ovaj spektakl organizovati i jedan od naših Retreat programa ili Team Building aktivnost. 

Kontaktirajte nas, kako bi Vaš program bio izvanredan.